Bli medlem

 

For å være medlem av foreningen så har vi en årskontingent som for tiden er 400.- , du for da også tilsendt siste nummer av CMB sin "Motorkrysser".  For mer informasjon eller for å melde deg inn i foreningen, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.mved John Arne Johansen.

Når du er medlem og du har en klassisk motorbåt du ønsker klassifisert i CMB, skriv litt om båtens tekniske data og historikk, og send inn sammen med bilder av båten din - helst i et høyoppløselig format. Båten vil da bli vurdert av vår klassifiserings ansvarlig. Blir båten klassifisert vil du kunne føre cmb’s vimpel og båten blir publisert her på web sidene, og i den neste matrikkelen. Du kan lese om kriteriene for klassifisering i våre vedtekter.

Nye vimpler kan nå bestilles av John Arne. Liten kr. 250.- Stor 350.- pluss porto 50.-

 

 

 vimpel.JPG

 

 

 

Vi ønsker følgende opplysninger:


Båtens navn
Hjemmehavn
Byggeår
Byggested
Byggenummer
Konstruktør
Bygget for
Lengde
Bredde
Deplacement (vekt)
Motor
Fart
Eierhistorikk

Skriv litt om båtens historie og send med bilder. Send inn på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.m

 

Utviklet med HTML5 og CSS3 av akzidenz as
Copyright © 2013 CMB

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.