Motorkrysser'n

Som medlem i CMB mottar du vårt medlemsblad motorkrysser’n. Dette bladet blir utgitt 2 ganger i året. Her vil du finne artikler og historier om hva medlemmer foretar seg, om det måtte være reportasjer fra treff og festivaler, båtpuss og restaurering. Det er også artikler som er rettet mot historikken rundt lystbåter, sjøfart og en del annet som berører vårt interessefelt. Du kan finne matoppskrifter, båt og motorteknisk materiale, byggeprosjekter, fordums mote og masse mer. Bladet blir laget av en liten redaksjon, så vi er avhengig av medlemmenes innsats til å skrive. Er du på tur, eller kommer borti noe som kan bli til en hyggelig liten historie, ta pennen fatt og skriv litt om det. Send med noen bilder og vi i redaksjonen hjelper til med den endelige utformingen. Dine store som små opplevelser kan bli til hyggelig lesing for andre gjennom noen kalde og lite båtvennlige vintermåneder.

Vi utgir også boken CMB-Matrikkelen. Denne boken er et komplett register over våre båter og inneholder mer detaljert historikk på båtene i den grad det er mulig å fremskaffe dette.

Artikler og bidrag kan sendes til

CMB redaksjonen    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utviklet med HTML5 og CSS3 av akzidenz as